Menu van de chef


Tijdens lunch of diner kunt u genieten van het menu van de chef.


Onze gerechten vragen veel tijd aan voorbereiding.

Aanpassingen op de dag zelf zijn daarom niet mogelijk.

We vragen u een dieet of allergie tijdig aan te geven.

We serveren ook een vegetarisch menu (niet veganistisch).


Menu

 

Wilde zalm │ asperge │ vadouvan │ komkommer │ mosterd


Preiterrine │ nori │ sereh │ gremolata │ mierikswortel


Rode mul │ saffraan │ mango │ kalamansi │ kaffirsaus


Maishoen │ asperge │ knolselderij │ hazelnoot │ morillesaus


Lam │ doenjang │ erwten │ meiraap │ daslooksaus


Chocolade │ asperge│ framboos │ vanillecrumble │  sorbet


Menu

 

Wilde zalm │ asperge │ vadouvan │ komkommer │ mosterd

Preiterrine │ nori │ sereh │ gremolata │ mierikswortel

Rode mul │ saffraan │ mango │ kalamansi │ kaffirsaus

Maishoen │ asperge │ knolselderij │ hazelnoot │ morillesaus

Lam │ doenjang │ erwten │ meiraap │ daslooksaus

Chocolade │ asperge│ framboos │ vanillecrumble │  sorbet


LUNCHEN IN DE PORTIER

Maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 17.00 uur


Tweegangenmenu € 50

met wijn €70 | met klein wijn €65

Driegangenmenu € 62

met wijn €89 | met klein wijn €80

Viergangenmenu € 74

met wijn €110 | met klein wijn €98


DINEREN IN DE PORTIER


Maandag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur


Viergangenmenu € 74
met wijn €110 | met klein wijn €98

Vijfgangenmenu € 86

met wijn €131 | met klein wijn €116

Zesgangenmenu € 98

met wijn €152 | met klein wijn €134


RESERVEREN
Share by: