Menu van de chef


Tijdens lunch of diner kunt u genieten van het menu van de chef.


Onze gerechten vragen veel tijd aan voorbereiding.

Aanpassingen op de dag zelf zijn daarom niet mogelijk.

We vragen u een dieet of allergie tijdig aan te geven.

We serveren ook een vegetarisch menu (niet veganistisch).


Menu mobiel

 

Zwaardvis │ coquille │ appel │ augurk │ sudashi │ dille


Bloemkool │ kleefrijst │ tandoori │ piccalilly │ knoflook


Heilbot │ bloedworst │ spinazie │ hollandaise │ cacao


Bresse duif │ baba ganouche │ merg │ uiencompote │ eigen jus


Kalfshaas │ schorseneren │ cashew │ shi-take │ rode wijnsaus


Ananas │ honing│ boterkoek │ pistache │  hangop

Menu

 

Zwaardvis │ coquille │ appel │ augurk │ sudashi │ dille

Bloemkool │ kleefrijst │ tandoori │ piccalilly │ knoflook

Heilbot │ bloedworst │ spinazie │ hollandaise │ cacao

Bresse duif │ baba ganouche │ merg │ uiencompote │ eigen jus

Kalfshaas │ schorseneren │ cashew │ shi-take │ rode wijnsaus

Ananas │ honing│ boterkoek │ pistache │  hangop


LUNCHEN IN DE PORTIER

Maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 17.00 uur


Tweegangenmenu € 50

met wijn €70 | met klein wijn €65

Driegangenmenu € 62

met wijn €89 | met klein wijn €80

Viergangenmenu € 74

met wijn €110 | met klein wijn €98


DINEREN IN DE PORTIER


Maandag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur


Viergangenmenu € 74
met wijn €110 | met klein wijn €98

Vijfgangenmenu € 86

met wijn €131 | met klein wijn €116

Zesgangenmenu € 98

met wijn €152 | met klein wijn €134


RESERVEREN
Share by: