‚ÄčVoorjaar in restaurant de Portier

We maken er graag een vrolijk begin van de lente van! We toveren samen met bloemenkunstenaar Jacco Otten in de week voor en tijdens de Paasdagen de Portier om tot een bloemenparadijs waarin u kunt lunchen en dineren onder prachtige, uitbundig bloeiende bomen. Wat hebben we zoal in petto? 

LEES MEER

 

 

Edith Piaf in de Portier

Op 14 december 1962 zong Edith Piaf in de Stadschouwburg in Nijmegen. Nu, 55 jaar na dato, zingt Rian van Nieuwkuijk samen met pianist Jeroen Jongmans en contrabassist Gregor Schaefer een hommage aan die petite Grande Dame de la Chanson.

Lees meer

  

Gelachen en genoten: personeelsuitje 2017

In een notendop: gestart op een tandem richting de Berendonck, elkaar bevochten, prachtig weer en geëindigd bij Rob en Wendy.

Meer foto's

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Twee sommeliers organiseren een wijnfeestje!

Een van de grootste liefdes in ons vak is wijn.

Op onze wijnkaart vindt u niet alleen een groot aanbod aan Oostenrijkse wijnen, maar ook andere landen zijn volop vertegenwoordigd. Reden temeer om daar niet een, maar twee sommeliers voor te laten zorgen.

Vanaf september zal Simone zich volledig gaan richten op de Oostenrijkse wijnen, en vertrouwen we de andere wijnlanden toe aan onze Lisanne.

En de eerste gevolgen zijn meteen merkbaar! De dames zijn met de stofkam door de opslag en de wijnkaart gegaan, om zo weer ruimte te krijgen voor nieuwe aanwinsten.

En wat doe je dan met die eenlingen die in de weg liggen, die prachtige wijn die helemaal op dronk is en nu op mag, die eenzame magnum die niet in het rek past?

Juist. Die ruimen we op. Maar hoe dan? 

Lees verder

 

 

 


Nieuw op het menu: ambachtelijke grappa's en likeuren uit Italië

Tegengekomen op een proeverij in Scheveningen... De authentieke likeuren en grappa's van distilleerderij Berta. Dit familiebedrijf is ontstaan in de 19e eeuw toen destijds jongste broer Michele farmacie ging studeren.

Lees verder